Chat with us, powered by LiveChat
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
×
 

Доставка и Плащане

Доставка

Поръчаните онлайн стоки могат да бъдат доставени на посочения от купувача адрес от куриерска фирма или в офис на куриер според желанието на клиента. Доставката на поръчки над 200 лв е безплатна. Във всички останали случаи разходите за доставка, когато тя е до дома или офиса на клиента или до офис на куриер се поемат от клиента.

Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни ( в зависимост от наличността в склада) с изключение на поръчките, направени петък след 15 часа, събота, неделя, почивни и празнични дни, където срокът може да е по-дълъг. Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Някои населени места може да се обслужват от куриера по предварително фиксиран от него график. Възможни са изключения при специални поръчки, когато срокът за доставка може да бъде по-дълъг от 3 работни дни.

Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати (ако все още не са) поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офис на куриера до поискване от потребителя. Targetpoint.bg или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефон или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

В случай, че не може да изпълни поръчката, тъй като продуктът не е в наличност, Targetpoint.bg ще информира клиента за тази ситуация.

Поръчаната техника ще бъде подобаващо опакована, заедно с придружаващите я документи. Имате възможност да отворите пратката и прегледате техниката, преди да платите на куриера. Трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката, когато получавате пратката. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера, който трябва да Ви състави протокол за увредена пратка.

 

Плащане

  • Наложен платеж при доставка
  • С кредитна/дебитна карта
  • На изплащане: чрез TBI или UniCredit. Може да кандидатствате онлайн, като добавите продукта в кошницата и изберете начин на плащане “На изплащане” и следвате описаната процедура.
  • Банков превод: 

Име на банка: Централна Кооперативна Банка АД

Име на бенефициент: Таргет поинт ЕООД

Адрес на бенефициента: гр. Бургас, ж.к. Славейков 193

Сметка номер: BG 21 CECB 9790 10I7 3500 00

SWIFT: CECBBGSF

Основание:Номер на поръчка или проформа

 

*Банковите такси се заплащат от клиента.